Keramiek met een Ziel


Welkom in mijn wereld van keramiek. Elk stuk in deze galerij is met liefde en passie gemaakt, en draagt een stukje van mijn ziel.

Ontdek de verhalen, de emoties en de verbindingen die mijn creaties tot leven brengen.

Ervaar Keramiek in zijn Puurste Vorm

Ik geloof dat handgemaakte creaties niet alleen gezien, maar ook gevoeld moeten worden. Elk stuk keramiek draagt een stukje van mijn ziel en verhaal, en ik geloof dat deze ervaring pas compleet is wanneer je het zelf kunt aanraken en bewonderen.

De Unieke Beleving van Keramiek

Mijn keramiek is meer dan een product; het is een beleving. Elk stuk is met liefde en passie gemaakt, en ik wil graag weten wie mijn werk waardeert en gebruikt. Deze persoonlijke interacties creëren een diepe, onzichtbare verbinding en geven mijn werk extra betekenis.

Exclusieve Koopdagen

Om deze unieke ervaring mogelijk te maken, organiseer ik minimaal twee keer per jaar speciale koopdagen in mijn woning en atelier. Tijdens deze evenementen krijg je de kans om mijn nieuwste creaties te zien, te voelen en aan te schaffen. Het is ook een mooie gelegenheid om andere liefhebbers van keramiek te ontmoeten en deel te worden van een warme, betrokken community.

Gastronomie Ontmoet Keramiek

Daarnaast werk ik graag samen met gepassioneerde chefs om unieke eet- en belevingservaringen te creëren in hun restaurants. Geniet van de culinaire meesterwerken van de chefs – verfijnde gerechten, geserveerd op keramiek dat een sfeer van warmte en vreugde aan elke tafel brengt.

Momenteel werk ik hard aan het maken van professionele productfoto's om mijn prachtige keramiek tot leven te brengen op deze pagina. 


Blijf op de hoogte van nieuwe toevoegingen aan mijn collectie en ontvang als eerste updates over mijn keramiek!

Vul hieronder je e-mailadres in en wees de eerste die de prachtige productfoto's te zien krijgt.

Door je e-mailadres in te dienen, ga je akkoord met het ontvangen van updates en nieuwsbrieven van Marie Pacolet.

Je kunt je op elk moment afmelden.