Porselein is puurheid en finesse, een harmonieuze combinatie van kracht en schoonheid. Met zijn zachte, matte oppervlak en delicate witte kleur roept het een gevoel van sereniteit en elegantie op. Het staat voor de balans tussen kwetsbaarheid en kracht in ons eigen leven. Porselein kan tot zeer dunne, bijna doorschijnende wanden worden gevormd. Het is een medium dat de mogelijkheid biedt jouw creativiteit te uiten en prachtige objecten te creëren.

Het draaien met porselein biedt een unieke kans om verbondenheid en geluk te ervaren, terwijl je jezelf onderdompelt in de creativiteit van het moment. Het is een kunst die geduld en vaardigheid vereist en het biedt een diep gevoel van voldoening. Terwijl je werkt, ontdek je hoe het porselein reageert op elke aanraking, zich vormend onder je vingers tot elegante en unieke vormen.

Deze workshop loopt over drie volledige dagen, van 10u tot 16u, en is exclusief voorbehouden aan semi-gevorderden. Met maximaal twee cursisten krijg je persoonlijke aandacht en gedetailleerde uitleg. Ik begeleid je door elke fase van het proces, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Samen ontdekken we de unieke eigenschappen van porselein en hoe je deze optimaal kunt benutten. Je leert hoe je de perfecte balans kunt vinden tussen kracht en finesse, terwijl je jouw eigen creatieve visie vormgeeft in dit prachtige materiaal.


Ontdek de Schoonheid van Porselein

Voor Wie?

Deze workshop is bedoeld voor semi-gevorderden die al vaardig zijn in het draaien van steengoed en die gemakkelijk 500 g tot 1 kg klei kunnen centreren en optrekken.

Het is ontworpen voor degenen die hun technieken willen perfectioneren en de specifieke eigenschappen van porselein willen verkennen.

Data en Tijden:

  • Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november 2024
  • 10u tot 16u

Locatie:

Oreye, Rue du Bailly 6

€ 440,00 per persoon, all-inclusive:

  • 5 kg porselein inbegrepen (meer kan worden aangekocht),
  • Lunch inbegrepen. (gelieve eventuele allergieën of dieetwensen door te geven).

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de zachtheid van porselein te ontdekken, te verbinden en het geluk van creativiteit te vieren!


Vul het formulier in om je in te schrijven.